nedeľa 10. novembra 2013

I need your love 2.kapitola-"Som v pohode"


Ahoj, ták. po nejakom čase tu je 2. kapitola INYL. Naozaj vás chcem poprosiť. Ak si toto prečítate. Zanechajte komentár aby som aj ja vedela aké to je. † 

Viem, že teraz je to také o ničom ale neskôr to bude lepšie :) 

A teraz naozaj. Chcem tu aspoň 1 komentár alebo 1 hodnotenie inak nedám ďalšiu ;)

Pridajte sa do našej FB skupiny :)
Hope you like it! ^^ 
 

Harry si sadol čo najbližšie k nej, ale stále bol medzi nimi malý priestor. Ani jeden neprehovoril ani slovo. Len na seba pozerali.
„Je to tu nádherné.“ Nakoniec prehovorila Jamie, po tom čo odvrátila zrak od Harryho. Aj on bol nádherný. Jeho smaragdové oči na krásnej tvári lemovali jeho hnedé kučery. A telo. Síce ho Jamie nevidela, ale už teraz mala predstavu, ako vyzerá. V mysli sa jej odohrával obraz nádherne vypracovaného tela.Možno nejaké tetovanie.
Jamie striasla zima, čo Harrymu dodalo istotu začať. Vyzliekol si jeho koželu a prehodil ju cez ramená Jamie. Ruku nechal voľne padnúť na jej pravé rameno. Prisunul sa o niečo bližšie, čo mu umožnilo položiť jeho volnú ruku na stehno Jamie. Pozrela na ruku a nakoniec pohľad vrátila na pokojné nočné jazero pod svitom mesiaca. Nepresahoval líniu, ktorú bola Jamie schopná zvládať. Zatial. „Ehm.. Prečo si sa vlastne odsťahovala sem, do Londýna?“ Spýtavo na ňu pozrel Harry s úsmevom, ktorý odhaľoval jeho jamky na lícach. Stále ostával v polohe, ktorú mal predtým.
„J-ja som sa nechcela moc sťahovať. Otec si tu našiel prácu.“Jamie sa tiež usmiala s pohľadom upretým na Harryho ruku. Harry si ju priťiahol bližšie. Pomalým, ale istým pohybol sa dostával bližšie k jej uchu.
„Neolutuješ to, to ti sľubujem.“ Pošepkal jej zvodným hlasom. Svoje pery prisal na jej krk, na priehlbinu medzi krkom a tvárou. Jamie dobre vedela čo bude teraz nasledovať a týmto krokom ho k tomu ešte viac podporí. Bolo to jej slabé miesto, čo znamenalo, že z úst sa jej vydral tichý vzdych. Harry pokračoval. Obsypával celý jej krk bozkami. Na niektorých miestach jej aj jemne skúsol jej dokonalú pokožku. Jamie sa to páčilo, no nechcela ísť ďalej. No než sa stihla nazdať už Harry klačal medzi jej rozkročenými nohami. Jamie presunula svoje ruky z jeho zátilku na hruď a začala tračiť proti sebe. „No táák, zlato. Bude sa ti to páčiť.“ pošepkal do jej krku.Jamie stále tlačila proti nemu až kým ho neodtlačila a Harry padol naľavo od nej. Hlboko sa nadýchla a sadla si.
„ Ja nie som baba, ktorá sa dá pretiahnuť chalanom kedy sa jemu zachce. Myslíš, že som o tomto nevedela? Najdi si nejakú inú “novú“ ktorú pretiahneš a jej to nebude vadiť. Ja taká nie som! A navyše si pil!“ Jamie začala kričať po Harrym, ktorý len s údivom na ňu pozeral. Doteraz mu žiadna neodolala. Vždy sa s ňou vyspal keď chcel. Toto nečakal, ale to sa mu na nej zapáčilo. Och, chlape, túto musíš raz dostať, pomyslel si s povzdychom, do ktorého vložil aj úsmev. Jamie sa postavila na rovné nohy, napravila si vlasy a pobrala sa smerom zobrať Magie, aby šli domov. Samozrejme Harryho oči padli na jej zadok v tesných kraťasoch. Sedel tam a rozmýšlal, či sa mu to podarí. Väčšinou sa to aspoň dostala k vyzlečenému tričku, no teraz? Ledva sa jej dotkol rukami. Bude to tvrdý oriešok. Spamätal sa z predchádzajúcich par minút, zobral košelu zo zeme a nohy ho vliekli tou istou cestou ako Jamie. Hneď ako sa vrátil narazil rovno do nich. Magie už bola v náladičke. „Ahooj, Haruškooo!“ Skríkla na neho Magie, no Jamie sa neunúvala na neho ani len pozrieť.“No čo nepodarilo sa?!“ Povedala so smiechom a raz pozrela na Harryho, raz na Jamie.
„Ideme Magie, nevieš čo hovoríš!“ Okríkla ju, pri tom ako sa červenala. Harry bol naozaj pekný, čo i len pekný bol nádherný. Jeho smaragdové oči žiarili pri pohľade na Jamie. Ale je to debil.
„Mala by si ísť spať, odveziem vás.“ Ponúkol sa Harry s úsmevom od ucha k uchu. „Ale veď si pil!“ So smiešnym tónom ho okríkla Magie a vstýčila pred jeho tvár ukazovák. „Myslím, že to zvládneme peši.“ Nakoniec prehovorila Jamie. Na krátku chvílu naviazala s Harrym kontakt, ale hneď ho aj ukončila. „Ako myslíš!“ odvrkol Harry. Jeho ruky sa schúlili do pästí. No pri pohľade na ňu sa nedokázal hnevať.
Jamie trvalo dlho dostať sa s Magie po topánky a následne domov. Nemohla ju pustiť opitú aby šla domov. Kto vie ako by skončila. Či by neostala na schodoch alebo rovno v predsieni. Rozhodla sa ju zobrať do jej izby. Pre istotu k nej dala vedro. Lahla si na druhú stranu postele a zaspávala s pocitom, že sa ju práve snažil pretiahnuť chalan, ktorého ani nepozná. Vie iba jeho meno a iba to čo jej povedala Magie. A on taktiež. Vie len jej meno, samozrejme ak si niečo nezisťoval.
- - -
Budík zo stola Jamie zobudil obe. „Preboha, čo som včera pila?“ chytala si hlavu jednou rukou a druhou si zakrývala oči pred ostrým slnečným svetlom prechádzajúcim oknom do izby. „To ja neviem, pretože zrovna keď si pila sa ma snažil na móle pretiahnuť tvoj bývalý.“ Trochu zvýšila hlas. „Dobre, dobre.. Len.. nekrič.“ Jamie sa nad reakciou Magie zasmiala. „Mala by si si ísť zobrať veci do školy. Pôjdem s tebou.“ Povedala s úsmevom Jamie zatial čo sa pripravovala. Vybrala si čierne skinny džinsy po kotníky, bielu blúzku a na to bundu olivovej farby. Zakončila to rozpustenými vlasmi, čiernou veľkou šálou, bielymi Vans topánkami a hodinkami.

Cesta netrvala dlho. A hlavne nie keď jej o škole hovorila Magie.Stále mala pocit, že ich niekto sleduje.
 „Si v pohode, prečo sa stále obzeráš okolo?“ s úsmevom sa jej opýtala. „Hej,.. uhm. Som v pohode.“ Jamie sa už snažila neobzerať celú cestu do školy, ale ten pocit tam bol stále.

Táák, som tu. Nová škola, pfuu. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára