pondelok 30. júna 2014

Dangerous guns-1časť /Matie/

1.časť príbehu :)



"Dnes to vidím na úžasnú párty"- povedala som a prešla som klembami známeho, drahého londýnskeho klubu.
" Už sa nesmierne teším, keď do tých krásnych báb nalejem pár pohárov tequilly a sami mi budú skákať do postele"- povedal Josh a ja som sa musela zasmiať.
"Dnes to tu roztočíme"- povedala som a hneď som ťahala Josha na tanečný parket.
"Ty to tu roztáčaš po každé"- povedala s ja som sa usmiala.
"Život je krátky nato ,aby sme sa v ňom len pretúlali, no nie?"- povedala som a viacej som sa začala unášať v ritme hudby. Zvŕtala som sa, pohybovala som bokmi ako sa dalo a tak, priťahovala chalanov, ktorý by stáli za hriech, i keď pravdu povediac, som taká nadržaná , že by som dnes skočila do postele hocikomu. Josha som už videla , ako balí tie blondate, tupé dievčatá,ktoré vážne stačí opiť a naskáču ti do postele. Som taká ako ony? Samozrejme, že nie. Spávam s chalanmi tak ako ony, uspokojujem chalanov ,tak ako ony, ale je medzi nami jeden zásadny rozdiel. Ony za tým vidia niečo viacej. Dúfajú,že keď sa ráno prebudia, tak bude pri nich ten, s kým išli do postele,ale sú na veľkom omyle. Chalanom o nič viacej nejde. No a ja? Ja sa zvyčajne vytratím ešte predtým ako sa môj úlovok zobudí. Ja za tým vidím iba sex, uspokojenie túžob, nič viac. Sadla som k baru, barman ma už poznal tak mi hodil pohárik Jacka Daniel´sa. Rýchlom trhnutím mojím zapästím spôsobilo to, že mojím hrdlom kolovala známe horká chuť.
"Takže Jack Daniel´s. Dobrá voľba"- povedal hlas za mojím chrbtom. Pootočila som hlavou a cez rameno som videla chalana s čiernými vlasmi, zelenými očami.Usmiala som sa na neho a on mi úsmev opätoval. Fájn,takže hra môže začať ,pomyslela som si.
"Dáš si so mnou?"- opýtala som sa, zaklipkala očami a on si prisadol.
"Som Mattew"- povedal a podal mi ruku.
"Arriana"- povedala som a potriasli sme si z rukou. Začali sme spolu popíjať. Bola som si už úplne istá, že má v sebe dosť, keď mi povedal , že v blízkom hoteli má objednanú izbu. Neváhala som a išla som s nim. Prešli sme do výťahu a tam sa začala vojna jazykov,ktorú som samozrejme vyhrávala. Jednoducho som v tom bola dobrá. Cinknutím výťahu sme sa od seba trošku oddelili a vyšli na jeho poschodie. Boli sme na 11 poschodí v izbe číslo 2307. Otvoril dvere a my sme sa presunuli do chodby. Tam ma chytil za zadok  a ja som okamžite vedela čo robiť. Skočila som na neho a nohy som mu obmotala okolo jeho pásu.  Nohou zatvoril dvere a niesol ma pravdepodobne do izby. Pod sebou som zrazu pocítila niečo mäkke a tak som vedela, že som na jeho posteli. Začala som mu rozopínať gombíky jeden po druhom,ale naše pery sa pri tom nerozpojili. On mal košelu dole a tak som bola na rade ja. Na boku som mala zips a on mi ho pomaly sťahoval dole. Stiahol mi šaty a ja som mala na sebe iba svoju spodnú bielizeň. Znova sme sa bozkávali a tento krát som mu prešla po obrovskej hrči , ktorá čakala kým ju zbavím prebytočnej látky. Dlho som nečakala. Rozopla som mu opasok, zips som stiahla dole a pomalým pohybom som ho zbavila rifiel , ktoré mal na sebe. Stačila už len malá látka a jeho prednosť bude voľná. Nečakal a dal si sám dole boxerky. Mňa si prehol v chrbte a roztrhol mi moju podrsenku Just Cavalli za 140€. Super chlapče, tlieskam ti, dúfam, že budeš za ňu stáť.Potom išli na rad moje nohavičky.Dal mi ich dole a potom ani na sekundu nezaváhal a hneď si zasunul. Ten chlapec asi musel byť fakt nadržaný. Ale musím uznať, nebol najhorší, ale zase ani nie najlepší. Prirážal a naše vzdychy zahltili celú hotelovú izbu.
* * * *
Zaspal. on originál zaspal. Mojenko, ten si nezasunul už dobre dlho.  Potichu som na seba natiahla svoje čierne šaty, a do ruky som si zobrala svoje lodičky od Michaela Korsa. Na nohu som si ich obula ež pred dverami jeho apartmánu. Zišla som dolu a vybrala som sa domov. Bolo okolo 3 ráno a tak som vedela, že taxík, teraz nezoženiem. Preto som sa vybrala peši domov. Seknem to cez Hyde park a budem skorej doma. Lenže park bol opustení a ja som za sebou stále niekoho cítila. Niekto na mňa zrazu začal hovoriť.
"Poď sem maličká, neboj sa. Veď si iba užijeme"- povedala a ja som zľakla. Všade po tele mi naskakovala husia koža.Nebezpečne rýchlo sa ku mne približoval a ja som vedela, že to nechcem. Nechcem, i keď pred chvílkou som to robila, ale robiť to s niekým proti mojej vôli, to nie. Začala som kráčať rýchlejšie, ale jeho kroky som počula za sebou a zrazu som cítila ako so mnou trhlo.
" Ty si ma nepočula?? Uspokojíš ma , či sa ti to páči alebo nie"- povedal a ja som si teraz uvedomila, aký je odporný. Feták, ako každy tretí v tomto meste. Snažila som sa dostať od neho , ale márne. Stiahol ma dome na trávu a odopínal mi môj kabát. Vyhrnal mi šaty, zavrela som oči a už som mohla iba čakať, čo bude ďalej. nikto by ma kričať nepočul, to som si istá. Lenže nič neprišlo , pootvorila som oči a nevidela som nad sebou nikoho. Pozrela som pohľadom doprava a uvidela som dve bijúce sa osoby....

Takže ahojte, tu je prvá časť príbehu. Som strašne rada ak ste na neho klikli a začali ho čítať, dúfam že vás bude baviť. Časti sa budem snažiť pridávať pravidelne do dvoch dní :)
Taktiež som príbeh uverejnila aj na watpadde :) ---- >
 http://www.wattpad.com/story/13920130-dangerous-guns-liam-payne-ff-slovak
/Matie/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára